miercuri, 14 noiembrie 2012

Si a fost ...

... si a fost ziua vaccinului de 4 ani, ieri, cu pregatire psihologica si cu asigurarile asistentei si doctoritei ca nu ii fac cu ac, ci fara ac, dar ... uite ca nu s-a gasit seringa fara ac ! Of, ce-i de facut ? Copilul astepta (si nu are rabdare), si uite ca pana la urma au incercat cu cea cu ac , daca nu o gasesc pe cealalta :P. Dar nu doare? Nu doare. A durut. Putin. A trecut imediat. Copial vesela uita si reia joaca :) - draga mamei !
M-am distrat apoi de teama ei de toata ziua ce a urmat, in ciuda tuturor asigurarilor - ii era teama sa se aplece, sa nu se deranjeze "placul" - leucoplastul, sa faca pipi - daca face pe "placu" ? Idei care de care mai crete, ale omuletului patruns de importanta vaccinului ! :)

Sa nu uit ca pe 12 noiembrie 2012 Nadina a luat pentru prima data camera video si a filmat - sufrageria, pe mine in timp ce spuneam amandoua "Balada unui greier mic", partea greierasului, si a recitat ea singura "Castanii" de "Elena Dagos", a vorbit natural si cald, si vroia sa invete toate butoanele aparatului, a fost tare, tare dulce. Ma bucur ca am putut culege asa momente. Sa tin camera video pe aproape, cine stie ... :) ?

Niciun comentariu: